Ernst Alexis Skjorter

Ernst Alexis skjorter er et komplet program af herre skjorter og dameskjorter skabt til firmabeklædning. Skjorter til personalebeklædning skal være af ekstra god kvalitet, og Ernst Alexis Skjorter står for det største udvalg af herreskjorter og damebluser. Skal du have skjorter med logo, er Ernst Alexis Skjorter den bedste løsning, fordi du får skjorter til hele personalet, herreskjorter fra størrelse S til 4XL, og dameskjorter fra størrelse 34 til 50.

ernst-alexis-skjorte-twoplyKvaliteterne er på et super højt niveau, Ernst Alexis skjorter er syet i Europa, og vi anvender de bedste skjortestoffer, der produceres på væverier i Europa.
Kollektionen er stor og varieret, og stort set alle modeller findes herreskjorter i både normal pasform og i slimfit, ligesom der er damebluser der matcher.
Mern vi går et skridt videre…..
Mange af modellerne matcher indbyrdes, således at stof der er brugt som effekt i krave og manchet, også findes som skjorte. Dette giver mulighed for at give forskellige personalegrupper samme look, men i forskellige skjorter. At du samtidig kan få lækker strik der matcher, gør jo kun mulighederne større.
Skjorter, Bluser og strik, er lagervarer på vores centrallager i Sverige, og leveres i løbet af 2 dage. Ernst Alexis skjorteprogram er skabt til firmabeklædning. Kvaliteterne er på et super højt niveau. Kollektionen er stor og varieret, og stort set alle modeller findes herreskjorter i både normal pasform og i slimfit, ligesom der er er damebluser der matcher.