SouthWest – smart profiltøj

southwest-jakke-vest-adverties

SWrgb SouthWest – smart profiltøj. Den unge kollektion af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, jakker, strik trøjer og meget andet. Vores super t-shirt “KINGS” findes i 29 farver, både til børn og voksne. Den er fantastisk til logo tryk og logo broderi. SE FILMEN OM KINGS HER.

Hele kollektionen er perfekt til efterskoler, foreninger, og virksomheder der vil have smartere profiltøj med logo. Du kan se alle de spændende strik trøjer, sweatshirts, t-shirts, poloshirts og jakker på sandryds.dk

 8848 with mountain_blackI kollektionen finder du også et udvalg 8848 altitude, og altid et stort lager i alle størrelser.
8848 Altitude blev grundlagt i 1990 med den mission at udvikle tøj til ekspeditionen, der skulle blive den første svenske succesfulde ekspedition til  Mount Everest – verdens højeste bjerg på 8848 meters højde. Siden da har 8848 Altitude fortsat udviklingen  af teknologisk avancerede og innovative tøj til skiløbere og aktive mennesker over hele verden. Nu kan du også får 8848 som firmatøj til dine medarbejdere. Southwest´s samarbejde med 8848 altitude betyder at der ligge et stort lager af udvalgte jakker fleece trøjer, skaljakker og dunjakker på lager.
8848 Altitude værdsat for sin høje funktionalitet og moderne skandinavisk design. SE ALLE 8848 HER

Adverties er agent for SouthWest i Danmark og vi leverer til alle førende forhandlere af reklamegaver og firmatøj. Skal du have hjælp til logodesign eller prints, er vi klar på tegnestuen. Hos Adverties ved vi hvor meget dit logo betyder for din virksomheds image, og derfor leverer vi kun de bedste kvaliteter, så dit image ikke ikke forbindes med dårlig kvalitet.