Specialdesign

Specialdesign af slips og tørklæder er en helt fantastisk måde at profilere sin virksomhed på. I gamle dage var slips med logo ofte produceret helt traditionelt, nemlig med et logo under knuden, eller med firmalogo klublogo eller et andet motiv i spidsen af slipset. På samme måde var det helt naturligt at fremstille silketørklæder med logo, hvor man typisk placerede logoet i det ene hjørne af tørklædet, eller et firmalogo i hver ende af tørklædet. Når vi i dag arbejder med specialdesign. Tænker vi meget målrettet på at integrere et logo i et design, der er moderigtigt og tidstypisk. Specialdesign er blevet en opgave hvor vi skal tilgodese tre vigtige behov, uanset om vi taler om slips med logo, eller firmatørklæder med logo.

Et slips med logo, eller et tørklæde med logo i eget design skal på en gang sende et signal om ensartethed, uniformering og profilering af virksomheden. Kvaliteten og holdbarheden, skal være afstemt efter virksomhedens behov, men allervigtigst skal medarbejderne føle sig godt tilpas når de bærer virksomhedens slips og tørklæde med logo. For at imødekomme disse vigtige forhold omkring specialdesign sætter vi os grundigt ind i kundens ønsker, formål og krav til et specialdesign.

Hvis du vil se eksempler pånogle af de spændende specialdesign vi har leveret, kan du se dem her:

Bestil dit eget designoplæg Design og ArtworkKoncepterSlips med logoTørklæder med logoAmeno silkeslips og silketørklæder med logoEtiketterSelf TippingPins og ManchetknapperSlipseklemmer

Kan vi hjælpe dig?