Bestil dit eget designoplæg

bestil dit eget designoplæg

Bestil dit eget designoplæg hos os – det er gratis.

Det kan være svært at forestille sig hvordan slips og tørklæder med logo kan se ud, og hvordan skal “mit eget slips” egentlig se ud.

I dette eksempel, kan du se hvilket logo der skulle bruges  til denne opgave, og du kan se eksempler på de designoplæg modtog, og selvfølgelig det endelige resultat, slips og tørklæder i samme design, med logo. Som vi sage til kunden: “Bestil dit eget designoplæg” så har du noget at vælge imellem!

Måske skal DIT slips og tørklæde i dit eget design indgår i dit nuværende firmatøj, eller måske som en del af et helt nyt firmatøj koncept.

Der er mange hensyn at tage. Hvad er formålet, er det til personaletøj eller en firmagave?, skal slips og tørklæder med logo bruges på en messe eller i til et event? Og hvad med kvaliteten.

Bestil dit eget designoplæg ved at udfylde formularen.

Skriv i besked feltet, om du ønsker design forslag på slips, tørklæder, skjorter, polo t-shirts eller et helt profil tøj koncept netop din virksomhed, skriv også lidt information om formål og anvendelse. Vedhæft dit logo, og vi vil kontakte dig, for at få de sidste detaljer, og i løbet af kort tid vil du få et design oplæg på på den type profilbeklædning eller det firmatøj koncept du har brug for. Det er helt og aldeles gratis.

Rammer vi ikke helt rigtig i første oplæg, tilpasser vi gerne oplægget.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Firma (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer/BY (skal udfyldes)

  Land (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Vedhæft fil/logo

  Emne

  Din besked