Adverties Apparel

adverties-apparelADVERTIES APPAREL er vores afslappede linje indenfor specialdesign og private label kollektioner. APPAREL er det amerikanske udtryk for beklædningsgenstande.
Firmatøj som Polo t-shirts, Sweatshirts og T-shirts, behøver ikke at være kedelig standard med broderet logo eller med trykt firmanavn. Som Private Label producent kan vi designe og producere din helt egen kollektion, uanset om du ønsker en private label kollektion, eller om du vil have din helt egen kollektion af firmatøj eller personalebeklædning.
Casual poloshirts, tshirts, swatshirts, vindjakker og smarte tasker er typiske Adverties Apparel produkter, og en spændende del af vores firmatøj produktion, og du behøver ikke at have flere hundrede medarbejdere, for at din personaleuniform kan blive helt unik.

adverties-apparel-design-sketch-small-quantity-skitseDu kan nu få din egen kollektion, eller din egen firmatøj uniform i dit eget design, helt ned til 100 stk!
Med produktion både i Europa og  Asien, er vi meget fleksible, og kan derfor leve op til alle ønsker om hurtig leveringstid, og lave priser. Mange gange kan du få billigt firmatøj, netop ved at vælge din egen kollektion, samtidig med at dit firmatøj bliver helt unikt.
T-SHIRTS FRA 100 STKPOLOSHIRTS FRA 100 STKSWEATSHIRTS FRA 100 STKTASKER FRA 200 STKFEDE DETALJER
Det er slet ikke så svært at få sin egen uniform, i specialdesign. Vi hjælper med designforslag, og skitserne tager udgangspunkt i en afdækning af behov, medarbejdere, ønsker til holdbarhed, og selvfølgelig din virksomheds image og brand.
Special designet tøj, kan også have et helt andet formål. I forbindelse med markedsføring af nye produkter, kan specialdesignet tøj indgå i point of sales, eller som en del af events, messer eller andre arrangementer hvor medarbejderne skal kunne identificeres tydeligt.

Kan vi hjælpe dig og din virksomhed? Alt hvad du behøver er at sende os en helt uforpligtende forespørgsel, vedhæfte dit logo, og skriv lidt om hvad du forventer. Vi kontakter dig hurtigst muligt, for at få uddybet dine ønsker og forventninger.
Du kan bruge kontaktformularen HER.