Slips med eget logo design

slips-med-eget-logo-adverties-silke-50stkSlips med eget logo design er et fantastisk markedsføringsprodukt. Et slips sidder på den mest iøjnefaldende reklameplads på en medarbejder og derfor helt perfekt til at brande din virksomhed, og som en del af en firma uniform. Vælg mellem trykt eller vævet logo.Slips i polyester eller silke til firmaer og foreninger kan produceres på forskellige måder. Du kan vælge mellem trykte eller vævede metervarer, i enten polyester eller silke. Du kan også vælge et broderet logo, som er en god løsning hvis du skal bruge et mindre antal slips med logo. Du skal vælge den kvalitet der passer til dit behov og formålet med slipset. Vi skal nok hjælpe dig med at vælge rigtigt!

Mulighederne er mange, og vi kan hjælpe dig med:
Slips med eget logo til profilbeklædning.
Slips med eget logo etiket på bagsiden af slipset.
Slips til arbejde og firmatøj.
Slips i dit eget design, hvor dit logo er en del af mønstret.
Slips med logo som broderi eller transfer tryk.

Sammen med slipset er det naturligt at se på den øvrige firmabeklædning. Er der kvinder der skal med på messe, eller bruge firmatøj, så kan vi tilbyde samme løsning i tørklæder.

Det kunne være:
Tørklæder med eget logo
Tørklæder med eget logo på etiketten i kanten af tørklædet..
Tørklæder i eget design.

Minimumsproduktion er 100 stk. pr. model, men skulle dette være for meget, kan vi mod et mindre tillæg producere 50 stk pr. model. Vælger Du et standardslips med broderet logo, er minimum kun 10 slips.
Vil du have et oplæg på slips med logo og firmatørklæder til din virksomhed, så udfyld kontaktformularen, og vedhæft dit logo. Du modtager et oplæg og tilbud i løbet af kort tid.
Læs mere om desigoplæg og skitser her.

Du må selvfølgelig ikke glemme skjorter med broderi af firmanavn. Skjorter med logo kan vi levere til kvinder og mænd, i samme design.