AMENO slips og tørklæder med logo

AMENO slips og tørklæder med logo kan leveres helt ned til 50 stk pr. model. Hvis du gerne vil have dit firmaslips med logo, eller dit eget tørklæde med logotryk, kan du med fordel finde inspiration i AMENO kollektionen.

Du kan vælge et design som skal være basis for dit AMENO slips og tørklæde med logo.

Vi leveret ikke slips med broderet logo, eller tørklæder med logoet påtrykt, men vi indvæver logo, og i tørklædet trykkes dit logo sammen med trykningen af mønstret, inden tørklædet sys færdig. Det betyder at du ikke går på kompromis, men får den rigtige løsning på dit slips med logo, og dit tørklæde med logo.
Synes du at logoslips og logotørklæder er ”lidt for meget reklame”, kan du vælge at få dit eget slips og dit eget tørklæde, tilpasset dine logofarver. Alle designs i AMENO kollektionen, kan ændres i farverne, så de kommer til at passe lige til dit logo. Det er nemt at få et personligt slips og et personligt tørklæde.

Du udfylder vores kontaktformular, og vedhæfter dit logo. Så sender vi dig en design skitse på dit eget slips eller dit eget tørklæde. Husk at skrive hvilke design du vil se som skitse. Når du har besluttet dig, leverer vi dine slips og tørklæder med logo i løbet af ca 5 uger.

adverties-slips-med-firmalogo-50stk

bones slips

ds slips og tørklaedepfk slips torklade